Vidatox 30 CHVidatox 30 CH

Este un medicament homeopatic lansat în 2011 care a îmbunătăţit viaţa a peste 65.000 de pacienţi cu afecţiuni oncologice.

Medicamentul cubanez Vidatox 30 CH, se diferenţiază de alte produse similare, fabricate în alte ţări, prin faptul că este capabil să treacă “bariera de sânge” din creier şi ajunge la nucleul celulelor maligne.

De fapt VIDATOX este vechiul ESCOZUL.

Vidatox este un produs de origine naturala cu efect antitumoral, analgezic si anti-inflamator, obtinut din una dintre cele 42 de specii endemice de scorpion ce cresc in cuba respectiv Rhopalurus Junceus cunoscut sub numele de Scorpionul Albastru.

Veninul de scorpion a fost folosit in medicina traditionala din tari precum China si India,cea mai larga utilizare iregistrindu-se in tratarea convulsiilor durerilor si a cancerului.

Recentele publicatii stiintifice recunosc potentialul veninului de scorpion in tratamentul cancerului observandu-se in timpul experimentelor in vitro inhibarea dezvoltarii celulelor.

In Cuba veninul de scorpion Rhopalurus Junceus a fost folosit in scopuri terapeutice inca din sec XIX.

Compania farmaceutica cubaneza LABIOFAM recomanda vidatox ca o terapie alternativa in tratarea simptomelor provocate de cancer si atenuarea durerilor cu o eficiență capabila de a îmbunătăți calitatea vieții persoanelor cu cancer cu pana la 85% în special în tipurile de cancer de san, ficat, creier, de prostata si cancerul pulmonar, fără a provoca reacțiile secundare cauzate de chimioterapie și radioterapie.